SIISTIT LEFFAT
KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJANI: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on vain 2€ ja Postin Plus-merkillä 3,50€. Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: DVD:ssä on normaalit kotelot eivät slim, vaikka ilmoituskuvani siltä saattavat vaikuttaa. Minulla ei ole muissakaan yksittäisissä elokuvissani slim case, eli niitä 7mm. paksuisia koteloita. DVD on kyllä loistokunnossa, en siinä havainnut jälkiä, mutta olkoon nyt arvioni tuon 10- niin ei varmaan pitäisi tulla sanomista, jos jollain on jokin super-suurennuslasi käytössä.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] Kuvien tuote

Friday the 13th - part 5 - perjantai 13. osa 5 - DVD

Alkuperäinen nimi
Friday the 13th part V - A new beginning


Kauhu vuodelta 1985 ohjaus Danny Steinmann pääosissa Melanie Kinnaman ja John Shepherd.

Jason on palannut, naamareineen kaikkineen. Hänen mielipuolisuudellaan ei ole rajaa elokuvassa Perjantai 13. päivä 5  Uusi alku. Tällä kertaa hänen jakamaton huomionsa kohdistuu syrjäisen kuntoutuslaitoksen nuoriin potilaisiin. Ja pian teinejä alkaa löytyä paloiteltuna kahtia, neljään osaan... Jasonilta ei puutu mielikuvitusta. Tämä on Perjantai 13. päivä -sarjan viides karmiva osa. Jos pidit neljästä ensimmäisestä ja uskot olevasi valmis seuraamaan Jasonin verisiä jälkiä vielä kerran, tulet rakastamaan elokuvaa Perjantai 13.
päivä 5 - Uusi alku.

Näyttelijät
Melanie Kinnaman
John Shepherd
Shavar Ross
Richard Young
Juliette Cummings
Carol Lacatell
Tiffany Helm
Dominick Brascia
Jerry Pavlon
Anthony Barrile
Mark Venturini

Kesto: n 1 h 28 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

K18

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D39) 30072020

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
Sulkeutuu 65 vrk 2 h 56 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 65 vrk 2 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.