SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Gentlemen's Relish - Herrojen Herkut - DVD

Lahjakas skottimaalari Kingdom Swann asustaa Edwardin ajan Lontoossa yhdessä taloudenhoitajansa Violetin kanssa. Valitettavasti vain Swannin maalaustyyli ei ole enää suuressa suosiossa. Neuvokas Violet hankkii Swannille kameran ja taidemaalari aloittaa uuden uran. Swann luo kuvissaan uudelleen klassisia maalauksia, käyttäen runsaasti alastomia naisia malleinaan. Mutta naiivilla Swannilla ei ole aavistustakaan, että hänen ottamiaan valokuvia hyödynnetään myös pornografiateollisuudessa…

Taiteilijan kunnianhimolla on odottamattomia seurauksia tässä terävässä aikalaiskomediassa, joka kertoo hykerryttävästi Lontoon seurapiireistä 1900-luvun alussa. Sinisilmäisen Swannin roolissa nähdään BILLY CONOLLY (”Still Crazy”), SARAH LANCASHIRE esittää hänen taloudenhoitajaansa Violetia ja DOUGLAS HENSHALL on Swannin häikäilemätön assistentti Marsh.

2001

Kesto:
88 min

Ohjaus
Douglas Mackinnon

Näyttelijät
Billy Connolly
Sarah Lancashire
Douglas Henshall
Katie Blake
Liz Ewing
Emily Hillier
Nick Stringer
Teresa Banham
John Warnaby

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-7

Pohjoismaiset kannet

***********************************************************

H3

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 11 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 80 vrk 11 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.