Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Hamlet 2 - DVD (Siisti DVD, muovikansissa jälkiä)

Komedia vuodelta 2008 ohjaus Andrew Fleming pääosissa Steve Coogan ja Natalie Amenula.

Kuinka sanoa tämä nätisti; Dana Marschz (Coogan) on loistava tyyppi, mutta häneltä vain puuttuu se jokin. Hänen näyttelijänuransa huippuhetki oli herpeslääkemainos, eikä tämänhetkinen työ draamaopettajana ole yhtään sen loistokkaampaa. Hänen vaimonsa (Keener) inhoaa häntä, oppilaat pitävät pilkkanaan, ja 13-vuotias koululehden kriitikko haukkuu hänen jokaisen tuotantonsa. Silti, Dana ei anna tämän masentaa, vaan kun koulupiiri päättää vähentää draamatuntien rahoitusta, hän tajuaa sen olevan viimeinen keino hänelle pelastaa työnsä, innoittaa oppilaitaan, saada rakkauselämänsä uudelleen liekkeihin, suojella sananvapautta ja ehkäpä muuttaa maailmaa. Näin saa alkunsa Hamletin täysin omintakeinen, musiikkivoittoinen, pahennusta herättävä, ajassa matkaava jatko-osan käsikirjoitus ja toteutus joka on niin kauhea, että se voi jopa toimia...

Käsikirjoitus
Pam Brady
Andrew Fleming

Näyttelijät
Steve Coogan
Natalie Amenula
David Arquette
Skylar Astin
Marshall Bell
Josh Berry
Sian Bird
Frank Bond
Deborah Chavez
Evan Adrian

Kesto
92 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D34

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 116 vrk 4 h 51 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 116 vrk 4 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.