Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Hollywood and Wine - DVD (Loistokuntoinen kokonaisuus)

Komedia vuodelta 2010 ohjaus Matt Berman ja Kevin P Farley pääosissa Nicky Whelan ja Pamela Anderson.

Diane Blainella on elokuvatähden kasvot. Valitettavasti entinen tähti ja juorulehtien kestosuosikki Jamie Stephens teki niistä jo kuuluisat. Hollywoodin jatkuvat hylkäykset, joiden syytä Diane kutsuu nimellä "LJS" ("Liian Jamie Stephens") ovat tehneet hänestä katkeran, turhautuneen ja aivan, valittajan. Työkaveri/poikaystävä Jack Sanders ei auta asiaa. Tämä nimittäin antaa asioiden kulkea omalla painollaan. Nyt mies on velkaa liipasinherkälle gangsterille, joka on, kiinnostavaa kyllä, ihastunut Jamie Stephensiin. Onko Jackin ainoa mahdollisuus suostutella Diane esittämään Jamieta ja kuittaamaan velka aterialla mafioson kanssa. Se on todellakin Dianen elämän rooli?jossa on panoksena Jackin henki.

Käsikirjoitus
Matt Berman

Näyttelijät
Nicky Whelan
Pamela Anderson
Chris Parnell
Vivica A Fox
Chazz Palminteri
Jeremy London
Leslie Easterbrook
Norm Macdonald
Colleen Camp
Chris Kattan
Kevin P Farley
Horatio Sanz
John Farley
Tracy Dali
Sofia Karstens

Kesto
95 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

Suomijulkaisu

K13

***********************************************************

D39

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 97 vrk 18 h 37 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 97 vrk 18 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.