Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - KANNEN KIELI ENGLANTI]

(Siisti kokonaisuus!)

Honey We Shrunk Ourselves - Kulti kutistin meidät  -  DVD

Komedia vuodelta 1997 ohjaus Dean Cundey pääosissa Rick Moranis ja Bug Hall.

Eikö muka olisi riittänyt, että hän kerran kutisti omat lapsensa? Ilmeisesti ei, sillä tällä kertaa hullu keksijä Wayne Szalinski onnistuu kutistamaan itsensä, veljensä ja vielä molempien vaimot kaupan päälle. Epätoivoinen, vastakutistettu kvartetti löytää itsensä talon yläkerrasta. Apua saadakseen heidän on päästävä alakertaan. Mikä on todella helpommin sanottu kuin tehty. Jos olet itse peukalonpään kokoinen, on koko ympäröivä todellisuus hyvin suurta, hyvin pitkää ja erittäin vaarallista.

Kulti kutistin meidät on elokuva, jossa keksijä joutuu maistamaan omaa lääkettään - tai paremmin sanottuna omaa konettaan. Kaksi aikaisempaa menestyselokuvaa (Kulti, kutistin kakarat ja Kulti, suurensin kakaran) on tässä saanut arvoisensa seuraajan, tarinan täynnä hilpeitä yllätyksiä ja mielikuvituksellisia erikoistehosteita.

Käsikirjoitus
Karey Kirkpatrick
Nell Scovell

Näyttelijät
Rick Moranis
Bug Hall
Allison Mack 

Kesto
72 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Islanti
Norja
Portugisia
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

***********************************************************

D71

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 83 vrk 6 h 18 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 83 vrk 6 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.