Kuvaus

Sopimusehdoista löytyy tarvittaessa lisätietojani!
*********************************************
** EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA
VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI JA YLI 40€:LLA! 
*********************************************
Kuntoarvioni "levylle"  Hyvä: (8/8+/8½/-9/9/9+/9½/10-/10) ja tyydyttävä (7/7+7½/-8) Olen "levyn/levyt" pikaisesti pyöräyttänyt sähkövalon alla, en ole suurennuslasilla etsinyt jälkiä, mutta nämä ovat, siis arvioitani. Muovikansissa saattaa olla kuluman jälkiä. (Huom. Ilmoituskuvaa saa suurennettua) Kansipaperit ovat yleensä hyvät/virheettömät. Tuotehan tietysti aina toimii, arvioinnistani huolimatta. LISÄTIETOJA:
************************************************
TUOTETIEDOT 

Hurriganes - Kuumat Kundit - DVD

Remu Aaltonen, rummut ja laulu. Cisse Häkkinen, basso. Ile Kallio, kitara. Albert Järvinen, kitara... Neljä myyttistä nimeä suomalaisen juurirokin takaa. Kun rokki on riittävän suoraviivaista, se on Hurriganesia. Kun se on Hurriganesia, se paukauttaa henkseleillä munuaisiin ja suoltaa sieluun kipunoivaa bamalama gamahoulama-virtaa!

Yhtye perustettiin vuonna 1971. Ile Kallion erottua jo seuraavana vuonna bändistä, tilalle tuli Albert Järvinen, ja näin muodostui yhtyeen ehkä tunnetuin kokoonpano. Vuonna 1975 Albert Järvinen puolestaan jätti yhtyeen, ja Ile Kallio palasi juurilleen bändin kitaristiksi. Myöhemmin Albert ja Ile hyppäsivät bändiin ja bändistä pois useastikin, mutta jäsenvaihdoksista ja kiihkeästä rock-elämästä huolimatta - tai ehkä osin myös sen takia - Hurriganes piti suomalaisen rokin kirkkainta kruunua päässään koko 70-luvun (valloittaen siinä ohessa myös Ruotsin). Suomen kiistatta legendaarisin rock-yhtye soittaa ja esiintyy edelleen, Remu Aaltosen toimiessa bändin henkisenä kivijalkana.

Jussi Itkosen Hurriganes -elokuva ajoittuu Crazy Days -levyn aikoihin 1970-luvun puoliväliin, jolloin yhtye oli uransa huipulla. Takataskussa pullotti nippu työllä ansaittuja hittibiisejä, joista osa oli omintakeisia ja rosoisia versioita maailmanhistorian tiukimmista rock-klassikoista. Edessä pullotti vahva ja taipumaton asenne, joka vei miehiä menestyksestä toiseen...

´Hurriganes - Kuumat Kundit´ on suomalaisen populaarimusiikin kulttuurihistoriaan kuuluva nautittava esitys joka ei jätä ketään kylmäksi. Mukana myös Kari Heiskanen ja Lilli Kaipainen. Ekstrana DVD-levyllä nähdään Hurriganesin Shell Super Oil -mainosfilmi!

Kesto: 74 min

Ääni: Suomi

K3

***********************************************

D50

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 € / kpl
Sulkeutuu 101 vrk 19 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,90 € Sulkeutuu 101 vrk 19 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.