Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT; [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Imagine That - DVD

Lapsi & perhe vuodelta 2009 ohjaus Karey Kirkpatrick pääosissa Eddie Murphy ja Thomas Haden Church.

Mitä jos tyttäresi mielikuvitus olisikin menestyksesi salaisuus. Kun kunnianhimoinen rahamies (Eddie Murphy) ajautuu finanssikriisiin, hän saa apua 7-vuotiaalta tyttäreltään (Yara Shahidi) ja tämän mielikuvitusprinsessoilta. Isä ja tytär lähtevät ratkiriemukkaalle matkalle ja oppivat, että joskus tarvitaan vain hieman mielikuvituksen apua  ja runsaasti rakkautta  kuten tässä "hyväntuulisessa elokuvassa, joka tarjoaa jokaiselle jotain". (Pete Hammond, Hollywood.com)

Käsikirjoitus
Ed Solomon
Chris Matheson

Näyttelijät
Eddie Murphy
Thomas Haden Church
Vanessa Williams
Nicole Ari Parker
Bobb'e J Thompson
Ronny Cox
James Patrick Stuart
Zachary Gordon
Stephen Rannazzisi
Timm Sharp

Kesto
1 h 43 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

Suomiijulkaisu

K3

***********************************************************

D39

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 9 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 96 vrk 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.