SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA:www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskulut C5 kirjekuoressa, jos tuote tai jopa kaksi (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) siihen mahtuvat on vain 2,5€ tai Postin Plus-merkillä 4€. UUTTA! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS KERRALLA OSTAA YLI 50€.

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*************************************
Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*************************************
KUNTOARVIO: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*************************************
TUOTETIEDOT: 
 [SUOMITEKSTIT - RUOTSIIJULKAISU] KUVIEN TUOTE

Infernal Affairs / Mou gaan dou - DVD

Kaksi kyttää jakaa työkseen tietoa vastapuolelle. Toinen on triadeissa kasvanut Lau (Andy Lau), joka on tehnyt tahrattoman uran poliisissa päästäkseen näköalapaikalta diilaamaan faktaa triadkiho Samille (Eric Tsang).

Toisaalla Chan (Tony Leung) kiipeää vuodesta toiseen triadin arvojärjestelmässä, tiedottaakseen alamaailman liikkeistä ylikomisario Wongille, joka ainoana ihmisenä tietää hänen todellisen henkilöllisyytensä.

Infernal Affairs teki Hongkongin historian suurimman ensi-iltatuloksen ja nousi vuoden 2002 katsotuimmaksi elokuvaksi ohi pottereiden ja kumppaneiden. 

Tavattoman tiukaksi hiottu käsikirjoitus, tähtikaartissa yhdistyvä supertähtien, pop-idolien ja katu-uskottavien kasvojen kaarti sekä virtaviivainen toteutus tekivät Infernal Affairsista hitin.

Ohjaus: Andrew Lau, Alan Mak

Pääosissa: Andy Lau, Tony Leung, Anthony Wong, Eric Tsang

Valmistusvuosi: 2002 

Kesto: 1 h 40 min 

****************************************************** 
OHJEITA OSTAMISEEN

Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset Postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myyntikohteista. Mikäli ostoksia ei makseta, niin Huuto.netin sääntöjen mukaan minun on annettava negatiivinen palaute ostajalle, että saan välityspalkkion perittyä Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
KUNTOARVIOT 
"Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D78(14012022)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,50 €
Sulkeutuu 113 vrk 19 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 113 vrk 19 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.