SIISTIT LEFFAT
Katso tarvittaessa lisätietoja ostamiseen: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Postituskulut C5 kirjekuoressa, jos tuote tai 2 (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) siihen mahtuvat on alk. 2,5€

POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN ** >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET: (DVD) * (BLU-RAY) * (KONSOLIPELIT) * (CD
************************************

(2) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on tuossa POSTITUSKULUT: edessä (2) Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTOARVIO: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10]
************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] KUVIEN TUOTE

Ivanhoe  - DVD

Draama/Seikkailu vuodelta 1982 ohjaus Douglas Camfield pääosissa James Mason ja Anthony Andrews.

Ohjaus
Douglas Camfield

Käsikirjoitus
John GayWalter Scott(novel "Ivanhoe")

Pääosissa
James Mason, Anthony Andrews, Sam Neill

Kesto: 2 h 17 min

K11

****************************************************** 
OHJEITA OSTAMISEEN

Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset Postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myyntikohteista. Mikäli ostoksia ei makseta, niin Huuto.netin sääntöjen mukaan minun on annettava negatiivinen palaute ostajalle, että saan välityspalkkion perittyä Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
KUNTOARVIOT 
"Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. Vuokrapoistoja on ehkä 1 tai 2, mutta niistä olen kertonut ilmoituksessa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Olen osan levyjen kunnoista arvioinut numeroilla ja sen tehnyt mielestäni hyvin kriittisesti kirkaan sähkövalon alla. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön. Tuo numeroarviointini koskee, siis levyssä mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Kuntoarvioni levylle jos on (10-) niin se saattaa olla myös täysin jäljetön, tai korkeintaan pari hyvin minimaalista jälkeä. Minulle on (9+) arvioistakin osa ostajista sanonut levyjen olleen uudenveroisia. Itse en luota täysin, jos myynti-ilmoituksissa on kerrottu tuotteen olevan uudenveroinen, koska toisille saattaa riittää uudenveroiseksi se, että tuote toimii :) Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.
***********************************************

D100 (29072022)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
Sulkeutuu 102 vrk 12 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,90 € Sulkeutuu 102 vrk 12 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.