SIISTIT LEFFAT
EI NOUTOJA PE-SU, ELI 17-19.7!
LISÄTIETOJA OSTAMISESTA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€ ja ostamalla kerralla yli 40€:lla, (mitä tahansa) niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

K2 - Vuorten jättiläinen - DVD

Seikkailu vuodelta 1991 ohjaus Franc Roddam pääosissa Michael Biehn ja Matt Craven.

Jos et uskalla ottaa elämässä mitään riskejä voi yhtä hyvin jo sanoa olevasi kuollut!? 
Tämän sanoi Taylor Brooks (Micharl Biehn), lakimies joka elää kuin jokainen päivä olisi viimeinen. Hänen unelmansa olisi joskus valloittaa K2, yksi maailman korkeimmista ja vaarallisimmista vuorista. Yhdessä kaverinsa Haroldin (Matt Craven) johdolla he keräävät ryhmän, ja lähtevät matkalle Himalajaan. He saattavat olla hyviä ja kokeneita vuorikiipeilijöitä, mutta K2 on vaikeampi vastus kuin voisi kuvitella...

Käsikirjoitus
Patrick Meyers

Näyttelijät
Michael Biehn
Matt Craven
Annie Grindlay
Elena Stiteler
Blu Mankuma
Charles Oberman
Julia Nickson-Soul
Christopher M Brown
Leslie Carlson

Kesto
108 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Suomijulkaisu

K7

***********************************************************

 

H8

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 53 vrk 7 h 42 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 53 vrk 7 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.