SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Kahdeksanjalkaiset kummajaiset - DVD

Mitä siitä seuraa, kun sekoitat ongelmajätteen ja eksoottiset hämähäkit keskenään? Vastaus: joudut takuuvarmasti jonkun ruokalistalle! Arizonalaisen Prosperityn kauhistuneet asukkaat ovat vaarassa päätyä hirvittävien, maastoauton kokoisten mutantti-hämisten mahalaukkuihin tässä komedian ja kauhun riemukkaassa ristisiitoksessa.
Elokuvan tekijöinä on tuttuja nimiä Independence Day-ja Godzilla-hittien takaa. Hämähäkit loikkivat kuin gasellit, sylkevät inhaa verkkoa,muuttavat sisälmykset hyytelöksi ja imaisevat ne napaan kuin biopirtelön konsanaan -elokuvien huippulahjakas tehosteiskuryhmä ei jätä yhtään ässää hihaan pölyttymään. David Arquette johtaa kaksijalkaisia tähtiä ja kokoaa kansalaiset (Kari Wuhrer, Scarlett Johansson, Doug E. Doug ja muut) vielä viimeiseen taistoon karvajalkoja vastaan. Toivottavasti he onnistuvat. Muuten Prosperityn pikkukaupunki -ja kenties koko maailma -"verkostoituu" karmivalla tavalla!

Lisämateriaali:
Kommenttiraita, Ylimääräiset kohtaukset, Lyhytelokuva "Larger Than Life" , Traileri

2002

Kesto
96 min

Teksti

Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Suomikannet

K-11

***********************************************************

D8

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 5 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 113 vrk 5 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.