SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: .
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] (Kuvien tuote)

Kohtalon kalossi - DVD

Komedia vuodelta 1985 ohjaus Stan Dragoti pääosissa Tom Hanks ja Dabney Coleman.

Minkä ihmeen takia eksentrinen viulisti Richard Drew (Tom Hanks) astuu Washington DC:ssä lentokoneesta jaloissaan
vain yksi punainen kenkä? CIA haluaa tietää vastauksen, ja heidän tutkimuksensa on vain alkua tälle hilpeälle vakoilukomedialle. Sekoitetaan soppaan romanttinen juonenkäänne, kun lumoava matkaopas Maddy Drove (Lori Singer)
saa tehtäväkseen varjostaa Richardia, mutta rakastuukin kohteeseensa. Tietämättä miksi miestä ammutaan, jahdataan, vietellään ja ryöstetään, Maddy yrittää suojella Richardia työnantajiltaan, Cooperilta ja Rossilta (Dabney Coleman ja Charles
Durning). Toisaalla käytännön piloja harrasteleva Morris (Jim Belushi) löytää peräti neljä ruumista kaverinsa Drewn kämpiltä, samaan aikaan kuin hänen rakkaudennälkäinen vaimonsa Paula (Carrie Fisher) yrittää musisoida viulistimme kanssa. Drewillä on ollut hullu päivä, ja niin on edessä sinullakin ennen kuin saat vastauksen kysymykseen: miksi hänellä on vain yksi punainen kenkä jalassaan?

Käsikirjoitus
Francis Veber

Näyttelijät
Tom Hanks
Dabney Coleman
Lori Singer
Charles Durning
Carrie Fisher
Edward Herrmann
James Belushi
Tom Noonan

Kesto: 1 h 29 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K11

  ******************************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  H6) 08052020

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  7,95 €
  Sulkeutuu 94 vrk 14 h 21 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  7,95 € Sulkeutuu 94 vrk 14 h 21 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.