Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Konnasota - What's the worst that could happen? - DVD

Komedia vuodelta 2001 ohjaus Sam Weisman pääosissa Martin Lawrence ja Danny DeVito.

Kosto on konnille kaikki kaikessa! Martin Lawrence ja Danny DeVito ajautuvat egojen väliseen valtataisteluun, jonka raivo ei tunne rajoja - tarjoillen ratkiriemukkaan, kovatempoisen vitsiverryttelyn, joka vie huonon käytöksen aivan uusiin ulottuvuuksiin! Konnia sodassa avittavat John Leguizamo ("Moulin Rouge!"), Glenne Headly ("Herrasmieshuijarit"), William Fichtner ("Pearl Harbor"), Bernie Mac ("Ocean's Eleven"), Carmen Ejogo ("Turhaa lemmen touhua"), Larry Miller ("Pähkähullu professori II") ja Nora Dunn ("Kolme kuningasta") todistaen, että "pahinta mitä voi sattua on, että jätät tämän komedian katsomatta!" (-Jeffrey Lyons)

Kevin Caffery (Lawrence) jää murtoyrityksessään rysän päältä kiinni ja joutuu telkien taakse kirjaimellisesti tyhjin käsin, kun talon omistaja - häikäilemätön miljonääri Max Fairbanks (DeVito) - iskee silmänsä Kevinin onnensormukseen ja väittää sitä omakseen. Vankilasta vapautunut ja kiukusta kiehuva Kevin on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen rakkaan sormuksensa takaisin. Mutta sormus on Maxin konnauran suurin voitonmerkki eikä hän aio luopua siitä mistään hinnasta. Konnakaksikko on siis visusti päättänyt tuhota toistensa elämän... ja kumpikin onnistuu hommassa ihailtavan hyvin...

Sisältää myös: 
Näyttelijöiden kommenttiraidan 
Poistettuja kohtauksia 
Vaihtoehtoisen lopun 
Epäonnistuneita ottoja 
Musiikkivideon 
Soundtrackin promospotin 
Elokuvan alkuperäistrailerin

Kesto: 1 h 34 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K11

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

 

D74(21032019 )

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 82 vrk 3 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 82 vrk 3 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.