Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Kovaa Kyytiä ja Kaunokaisia - DVD

Klassikko vuodelta 1924 ohjaus Buster Keaton pääosissa Buster Keaton ja Kathryn McGuire.

Jälleen yksi mestariteos mykkäelokuvien suurelta koomikolta! 
Tällä kertaa Keaton ansaitsee elantonsa elokuvateatterin koneenkäyttäjänä opiskellen samalla etsiväksi. Hänen vieraillessaan tyttöystävänsä kotona, tulevan apen kello varastetaan. Keaton ryhtyy heti toimiin, onhan hän lähes etsivä. Valitettavasti hän joutuu kuitenkin itse epäilyksen alaiseksi, ja hänet heitetään talosta.

Palatessaan elokuvateatteriin myöhemmin illalla hän nukahtaa pitkän päivän uuvuttamana...Unessaan hän on maailman terävä-älyisin etsivä Sherlock Jr. ja hän astuu kirjaimellisesti elokuvaan, jota juuri näytetään teatterissa. Valkokankaalle vangittuna hän kokee useita yllättäviä kohtauksia ennen kuin hän saa ratkaistua arvoituksen sekä huimapäisesti, että älykkäästi.

Tavoilleen uskollisena Buster Keaton suoritti tämänkin elokuvan stuntit itse. Kuvauksissa hän putosi junasta ja löi niskansa niin pahasti, että ylimpään niskanikamaan tuli särö. Hän nousi silti ylös ja jatkoi näyttelemistä! Elokuva sisältää upeita teknisiä osioita, jotka tekevät vaikutuksen vielä tänäkin päivänä.

Käsikirjoitus
Clyde Bruckman
Jean C Havez

Näyttelijät
Buster Keaton
Kathryn McGuire
Joe Keaton
Erwin Connelly
Ward Crane
Jane Connelly
George Davis
Doris Deane
Ruth Holly

Kesto
44 min

R2

K3

***********************************************************

D49

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 101 vrk 10 h 56 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 101 vrk 10 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.