Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

The L.A. Riot Spectacular - DVD (Suomenkieliset kannet, vaikka tässä on esittelyteksti englanti)

Komedia vuodelta 2005 ohjaus Marc Klasfeld pääosissa Snoop Dogg ja TK Carter.

"Hilarious!" - Variety

"Outrageously funny" - The NYC Movie Guru

In the same tradition as Airplane and Scary Movie!

It's 1992 and Los Angeles, along with the nation, holds its collective breath as attention is centered on a jury in suburban Simi Valley where a decision is forthcoming in the trial of LAPD officers captured on film beating a man after making a traffic stop. The man is Rodney King. A decision is rendered, the officers are found not guilty and the torch to the proverbial powder keg that is early 90's Los Angeles is lit. Utilizing a mix of fictional and all too real characters in a creative blend as volatile as the event which inspired it, "The L.A. Riot Spectacular" is a neo-absurdist and fully satirical look at the watershed period in 1992 when images of the nation's second largest city afire filled America's and the world's screens. "Can't we all just get along?"

Käsikirjoitus
Marc Klasfeld

Näyttelijät
Snoop Dogg
TK Carter
Charles S Dutton
Emilio Estevez
George Hamilton

Kesto: 1 h 20 min

Tekstit: Suomi, ruotsi ym.

R2

Suomijulkaisu

K18

***********************************************************

D38

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 91 vrk 23 h 55 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 91 vrk 23 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.