SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************

Lars Ja Se Ainoa Oikea  -  Lars and the Real Girl - DVD

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Craig Gillespie pääosissa Ryan Gosling ja Emily Mortimer.

Joskus tosirakkaus löytyy mitä oudoimmasta paikasta. Kysy vaikka Larsilta (Oscar®-ehdokas* Ryan Gosling), sympaattiselta mutta hieman omituiselta kaverilta, joka uskoo löytäneensä unelmiensa naisen nukesta nimeltä Bianca. Lars on täysin tyytyväinen keinotekoiseen tyttöystäväänsä, mutta kun hänelle kehittyy tunteita Margoa – viehättävää työtoveriaan – kohtaan, Lars on hukassa hulvattoman ainutlaatuisessa kolmiodraamassa, toivoen jollain konstilla oivaltavansa tosirakkauden merkityksen. Käsikirjoituksestaan Oscar®-ehdokkuuden napannut hurmaava elokuva vie katsojalta jalat alta! 2006: Paras miespääosa, Half Nelson

Pääosissa Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, Kelli Garner, Patricia Clarkson

Käsikirjoitus Nancy Oliver

Pituus: 1 h 42 min

Tekstitykset; suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, bonusmateriaalit: suomi, ruotsi, tanska, norja

Sisältää myös: • Poistetun kohtauksen • Trailerin • Koosteet: “The Real Story of Lars and the Real Girl ” ja “A Real Leading Lady”

R2

K-3

Suomijulkaisu

***********************************************************

D56

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 21 h
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 96 vrk 21 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.