Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT
 (Siisti kokonaisuus!)

Love Potion Nr 9 - DVD

Komedia vuodelta 1992 ohjaus Dale Launer pääosissa Sandra Bullock ja Tate Donovan.

Paul ja Diane ovat toivottomia sinkkuja. Paulin ystävät vievät tämän tapaamaan Madame Ruthia ja toivovat että tällä olisi taikakeino saada Paul sujuvammaksi naisten seurassa. Ruth antaa Paulille tilkan nestettä; lemmenjuoma nro 8:aa, jonka jälkeen naiset ovat vahaa Paulin edessä. Tämä antaa juomaa myös Dianelle, joka kokee saman vaikutuksen miesten keskuudessa.

Käsikirjoitus
Dale Launer

Näyttelijät
Sandra Bullock
Tate Donovan
Mary Mara
Dale Midkiff
Hillary Bailey Smith
Anne Bancroft
Dylan Baker
Blake Clark
Bruce McCarty

Kesto
96 min

Teksti
Suomi

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

D73

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 19 h 27 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 80 vrk 19 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.