SIISTIT LEFFAT
Facebookista uusimmat myynti-ilmoitukseni: www.facebook.com/siistitleffat
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:

Love Stinks - DVD

Komedia vuodelta 1999 ohjaus Jeff Franklin pääosissa Bridgette Wilson ja French Stewart.

Kun menestyvä komediakirjailija Seth Winnick (French Stewart) tapaa kauniin Chelsea Turnerin (Bridgette Wilson), hän uskoo löytäneensä täydellisen naisen. Mieletöntä seksiä. Taikaa ilmassa. Rakkaus syttyy. Chelsealle Seth on unelmien mies ja hän aikoo pitää Sethistä kiinni kynsin hampain. Chelsea punoo parhaan ystävättärensä Hollyn avustuksella juonen Sethin saattamiseksi avioliiton satamaan. Ensi askel on Sethin asunnon sisustaminen eikä kestä kauaakaan kun Chelseakin muuttaa sinne asumaan. Seth on häkeltynyt mutta onnellinen. Seuraa huvittava rakkaustaistelu, jossa kumpikin yrittää päihittää toinen toisensa...

Käsikirjoitus
Jeff Franklin

Näyttelijät
Bridgette Wilson
French Stewart
Tyra Banks
Bill Bellamy
Jason Bateman
Tiffani-Amber Thiessen

Kesto
93 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D49

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 89 vrk 52 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 89 vrk 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.