Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Luokkakokous - Klassfesten - DVD

35-vuotias Magnus elää sangen näyttävää elämää Lollo-vaimon ja lapsen kanssa: iso auto ja hulppea asunto kuuluvat luonnollisesti kuvaan. Mutta sitten tulee kutsu luokkakokoukseen, joka palauttaa Magnuksen 20 vuotta ajassa taaksepäin. Magnus ei ollut mikään suosittu oppilas koulussa, joten miksi hän menisi uudestaan luokkatovereidensa kiusattavaksi? Syy Magnuksen päätökseen löytyy nuoren tytön tummista silmistä: luokkakokouksen myötä Magnuksella on jälleen mahdollisuus tavata elämänsä suuri rakkaus, kouluvuosien valopilkku Hillevi.

2002

Ohjaus:

Måns Herngren, Hannes Holm

Pääosissa:
Björn Kjellman, Inday Ba

Kesto:
100 min

Tekstitys:
Suomi, Tanska

R2

K-11

Suomijulkaisu

***********************************************************

 

 

H5

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 69 vrk 11 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 69 vrk 11 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.