SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Marigold - DVD

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Willard Carroll pääosissa Salman Khan ja Ali Larter.

Marigold on romanttinen komedia aitoon Bollywood-tyyliin. Joskus totuus on tarua ihmeellisempää, kuten nuori nainen (Ali Larter, tv-sarja Heroes) saa huomata, kun hänen matkastaan Intiaan tulee hänen elämänsä seikkailu.

Amerikkalainen b-luokan näyttelijätär, Marigold, saapuu Intiaan ilman matkatavaroita ja huonolla asenteella varustettuna. Hän on Goalla täysin yksin, agenttinsa hylättyä hänet diivamaisen käytöksen vuoksi ja tulevan elokuvan jäätyä ilman rahoitusta, joten hänen täytyy epätoivoisesti löytää töitä päästäkseen takaisin kotiin. Hän saakin pienen roolin Bollywoodmusikaalista ? eikä kestä aikaakaan, kun hän on täysin kimalluksen ja glamourin lumoissa. Hän oppii tuntemaan elokuvan komean koreografi n Premin (Salman Khan), joka näkee hänen kovan ulkokuorensa läpi. Mutta on yksi pieni ongelma... hän ei osaa tanssia. Hän ei kuitenkaan ole ainoa, jolla on salaisuus...

Näyttelijät
Salman Khan
Ali Larter
Nandana Sen
Ian Bohen
Shari Watson
Helen
Vikas Bhalla
Suchitra Pillai Malik
Vijayendra Ghatge
Roopak Saluja

Kesto
111 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K7

***********************************************************

D53

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 91 vrk 11 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 91 vrk 11 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.