Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Minä ja prinssi - DVD

Komedia vuodelta 2004 ohjaus Martha Coolidge pääosissa Julia Stiles ja Luke Mably.

Tanskan kruununprinssi Edvard haluaa hengähdystauon hovivelvoitteistaan ja lähtee opiskelemaan Yhdysvaltoihin, jossa kruununperillisestä tulee Eddie?, tuikitavallinen opiskelijapoika. Eddie tapaa yliopistossa nuoren naisen nimeltä Paige, joka haluaa lääkäriksi enemmän kuin mitään muuta. Tenttikirjoja pänttäävä Paige huomaa yllättäen kiinnostuneensa Eddiestä ja romanssi saa alkunsa. Kun totuus siniverisestä poikaystävästä viimein valkenee tytölle, tämä joutuu miettimään pitkään ja hartaasti seuraavaa siirtoaan. Paige rakastaa prinssiään, mutta ei halua luopua omista suunnitelmistaan. Ja voiko tavallinen tyttö noin vain pakata laukkunsa ja muuttaa asumaan palatsiin, jonka ulkopuolella saalistavat paparazzien armeijat? 
Tositapahtumia mukaileva tarina kertoo tytöstä, jolla on ihka oikea mahdollisuus saada prinssi ja puoli valtakuntaa. Kulttuurien yhteentörmäys on kuitenkin väistämätön, kun aikaansaavasta amerikkalaisesta opiskelijasta ryhdytään leipomaan prinsessaa pieneen pohjoiseurooppalaiseen maahan. Julia Stiles (Mona Lisa Smile) kuuluu sukupolvensa parhaisiin näyttelijöihin ja lataa sydänverensä Paigen rooliin - jokainen tyttö uneksii joskus olevansa prinsessa, mutta mitä sanoo sydän tosipaikan tullen?

Käsikirjoitus
Mark Amin
Katherine Fugate

Näyttelijät
Julia Stiles
Luke Mably
Ben Miller
James Fox
Miranda Richardson
Eliza Bennett
Alberta Watson
John Bourgeois

Kesto
106 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D61

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 86 vrk 21 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 86 vrk 21 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.