SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Minotaurus - Minotaur - DVD

Seikkailu/Kauhu vuodelta 2005 ohjaus Jonathan English pääosissa Tony Todd ja Rutger Hauer.

Minotaurus on kauhua herättävä hirviö antiikin Kreikan mytologiassa. Tarun mukaan paha kuningas Minos hallitsi rautaisella kädellä alamaisiaan ja orjuutti säälittä muita antiikin Kreikan valtakuntia. Minos palvoi Minotaurus epäjumalaa, jolla oli vahvarakenteisen miehen vartalo mutt ahärän pää, sarvet ja häntä sekä raivokas nälkä ihmislihaan. Minos oli rakentanut Minotaurukselle suuren labyrintin Kreetan Knossokseen - helvetin, joka ei sallinut kenenkään palaavan takaisin elävänä. Palvonta nimittäin edellytti seuraavaa: säännöllisin väliajoin Minotaurukselle oli uhrattava nuoria miehiä ja naisia, neitsyitä teuraaksi verenhimoiselle pedolle.

Nuori Theo kärsii menetettyään rakastamansa naisen Minotaurukselle uhrimenoin. Vakuuttuneena rakkaansa olevan kuitenkin hengissä, antaa hän vangita itsensä ja tulla heitetyksi Knossoksen infernaaliseen labyrinttiin. Edessä on taistelu yliluonnollisen voimakasta ja ihmislihaan mieltynyttä hirviötä vastaan, sokkelossa, jossa jokainen käytävä on rakennettu johtamaan kuoleman suuhun.

Käsikirjoitus
Nick Green
Stephen McDool

Näyttelijät
Tony Todd
Rutger Hauer
Lex Shrapnel
Jonathan Readwin
Maimie McCoy
Lucy Brown
James Bradshaw
Tom Hardy
Michelle Van Der Water

Kesto: 1 h 26 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K15

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D94)10052019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 51 vrk 6 h 21 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 51 vrk 6 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.