SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Miten vaimo murhataan - How to Murder Your Wife - DVD

Komedia vuodelta 1965 ohjaus Richard Quine pääosissa Jack Lemmon ja Virna Lisi.

Miehellä oli kaikkea mitä hän voi toivoa... kunnes nainen astui kuvioihin! Legendaarinen koomikko Jack Lemmon tähdittää hullua ja herpaantumattoman hauskaa farssia rinnallaan henkeäsalpaavan kaunis Virna Lisi. 
Sarjakuvapiirtäjä Stanley Fordille (Lemmon) poikamieselämä on autuus ja onni ? jota täydellistävät oma hovimestari (Terry-Thomas), viehättävät naiset ja ekstrakuivat martinit. Poikamiesjuhlissa Stanley tapaa italiais-kaunottaren (Lisi), joka sinetöi miehen kohtalon hypähdettyään tämän eteen täytekakusta. Seuraavana aamuna Stanley herää ja tajuaa olevansa naimisissa naisen kanssa, joka hädin tuskin puhuu englantia. Vannoutuneen poikamiehen onkin ryhdyttävä tositoimiin - mihin tahansa - päästäkseen pälkähästä!

Käsikirjoitus
George Axelrod

Näyttelijät
Jack Lemmon
Virna Lisi
Eddie Mayehoff
Claire Trevor
Terry Thomas
Sidney Blackmer
Jack Albertson
Max Showalter
Alan Hewitt

Kesto
113 min

Teksti
Suomi

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

H8

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 62 vrk 12 h 26 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 62 vrk 12 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.