Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

(Siisti kokonaisuus!) Pahoittelen huonoa kuvaa!

Moni kakku päältä kaunis - Six Degrees of Separation - DVD

Komedia/Draama vuodelta 1993 ohjaus Fred Schepisi pääosissa Stockard Channing ja

New Yorkin luokkaerokulttuuriin pureutuva elokuvahelmi tarjoilee niin hulvattoman hauskia hetkiä kuin nasevan sosiaalisen kuvauksen eroista rikkaiden ja vähempiosaisten välillä. Will Smith vakuuttaa vahvassa esikoisroolissaan kilpaa Donald Sutherlandin ja roolistaan Oscar®-ehdokkuuden napanneen Stockard Channingin kanssa tarinassa, joka pitää otteessaan...sillä se on tosi!

Sidney Poitierin poikana esiintyvä Paul (Smith) soluttautuu näppärästi hienostuneen taidekauppiasparin, Ouisa ja Flan Kittredgen (Channing ja Sutherland) maailmaan. Kun Paulin lennossa keksimien nimien ja tulevaisuudenkuvien vyyhti on paljastumassa, hän tarjoilee isäntäparille paljon enemmän kuin tyypillisen cocktailkutsutarinan käynnistäen tapahtumasarjan, joka tulee muuttamaan heidän elämänsä lopullisesti.

Käsikirjoitus
John Guare

Näyttelijät
Stockard Channing
Will Smith
Donald Sutherland
Ian McKellen
Mary Beth Hurt
Bruce Davison
Richard Masur
Anthony Michael Hall
Heather Graham

Sisältää myös:

Trailerin

Kesto
107 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti ym.

R2

K3

***********************************************************

 

H5

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 77 vrk 17 h 56 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 77 vrk 17 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.