Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT (Pahoittelen huonoa kuvaa!)

(Hyvin siisti kokonaisuus!)

Monte Carlo - DVD

Seikkailu vuodelta 2011 ohjaus Thomas Bezucha pääosissa Selena Gomez ja Leighton Meester.

Valmistaudu salamavaloissa säihkyvään seikkailuun lumoavassa Monte Carlossa! Selena Gomez tuikkii vastavalmistuneena Gracena, päättäväisenä neitosena, joka odottaa kuumeisesti lomamatkaansa Pariisiin parhaan ystävänsä Emman ja sisarpuolensa Megin kanssa. Juuri kun tytöt luulevat matkansa menneen pipareiksi - hyperaktiivisen matkaoppaan kadotettua heidät keskellä nähtävyyskierrosta - luullaan Gracea upporikkaaksi perijättäreksi. Tyttötrio temmataan villiin viikkoon satumaisessa Monte Carlossa, täynnä glitteriä, glamouria ja unohtumattomia hetkiä! 

Käsikirjoitus
Thomas Bezucha
April Blair
Maria Maggenti

Näyttelijät
Selena Gomez
Leighton Meester
Cory Monteith
Katie Cassidy
Andie MacDowell
Catherine Tate
Pierre Boulanger
Brett Cullen
Luke Bracey
Amanda Fairbank-Hynes
Elena Beuca
George Mendel

Kesto
104 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Lisämateriaali
» Ding-Dang-Delicious: The boys of Monte Carlo

R2

Suomijulkaisu

S

***********************************************************

D70

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 75 vrk 12 h 22 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 75 vrk 12 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.