Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA:Muovikoteloissa on kulumisen jälkiä, (arvioni niille 8+)
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Monte Criston kreivi - DVD

Seikkailu vuodelta 2001 ohjaus Kevin Reynolds pääosissa Guy Pearce ja James Caviezel.

Valkokankaan kuumimmat nuoret tähdet Jim Caviezel (Veteen piirretty viiva) ja Guy Pearce (Memento) sykähdyttävät roolisuorituksillaan kilpaa legendaarisen Richard Harrisin (Gladiator) kanssa petosta ja kostoa tihkuvassa seikkailutarinassa, jonka vertaista ei ole koskaan kerrottu. Komea ja vilpitön nuorukainen Edmond Dantes (Caviezel) joutuu virumaan syyttömänä vankilassa parhaan ystävänsä (Pearce) katkeran petoksen seurauksena. Kostonhalu pitää Edmondin hengissä vuosikaudet, ja hän onnistuu lopulta pakenemaan kuin ihmeen kautta. Tekeytyen salaperäiseksi ja varakkaaksi Monte Criston kreiviksi, Dantes soluttautuu ranskan aatelistoon vain toteuttaakseen julman kostonsuunnitelmansa. Elokuvan Robin Hood ?varkaiden kuningas ohjaajan ja Kuudes aisti tuottajan yhteistyöstä on syntynyt hurja seikkailukertomus, joka pitää sinut otteessaan koston viimeiseen, suloiseen pisaraan saakka.

Valmistusvuosi 2002

Näyttelijät
Guy Pearce
James Caviezel
Dagmara Dominczyk
James Frain

Kesto:
2 h 7 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K11

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D36 (2401019 )

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  5,95 €
  Sulkeutuu 117 vrk 21 h 13 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  5,95 € Sulkeutuu 117 vrk 21 h 13 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.