SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Mustan Orin Seikkailut - Black Beauty - DVD

Uljaan upean Mustan orin elämä on täynnä seikkailua ja dramatiikkaa. Ensimmäiset vuotensa se saa viettää nuoren isäntänsä ja parhaan ystävänsä, pikkupoika Joen kanssa. Mutta kohtalo puuttuu peliin, Joen joutuessa luopumaan Mustasta orista yllättäen...

Tulevien vuosien aikana orin isännät vaihtuvat useaan otteeseen, eikä sen elämä aina ole helppoa tai turvallista. Musta ori joutuu kokemaan vaativaa elämää niin sirkusareenalla, sotakentällä kuin hiilikaivoksessakin - kuitenkaan koskaan unohtamatta ensimmäistä isäntäänsä Joeta. Mutta Joe ei ole luopunut toivostaan saada Musta ori takaisin.

Mustan orin seikkailut perustuu englantilaisen Anna Sewellin klassikkoromaaniin, joka on yksi historian myydyimmistä lastenkirjoista.

Ohjaaja: James Hill

Pääosissa: Mark Lester, Walter Slezak, Peter Lee Lawrence

Kesto:
104 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-3

Suomijulkaisu

***********************************************************

 

 

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 7 vrk 18 h 33 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 7 vrk 18 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.