Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Neljät Hautajaiset Ja Yhdet Häät - DVD

Neljät hautajaiset & yhdet hautajaiset on hersyvä komedia, joka sijoittuu muutaman tuhannen ihmisen perienglantilaiseen pikkukaupunkiin. Kaupungissa asuu enimmäkseen kuudenkymmenen ja kuoleman välillä horjuvia eläkeläisiä. Viriileintä kärkeä edustaa poliitikkouralla vaikuttava Hugh Rhys-Jones (Robert Pugh) ja hänen kotirouva-vaimonsa Betty (Brenda Blethyn). Hugh on kyllästynyt vaimoonsa ja pettää salaa tätä sihteerikkönsä Meredithin (Naomi Watts)kanssa. Betty on uskollinen miehelleen, vaikka haaveileekin nuoruuspäiviensä ihastuksesta Boris Plotsista (Alfred Molina). Boriskin oli nuorena ihastunut Bettyyn, mutta päätyi poikamieheksi kylmään ammattiin, hautausurakoitsijaksi. Bettyn anopin kuolema ajaa Bettyn kohtalonomaisesti Boriksen hautaustoimistoon, missä vanha suola alkaa janottaa välittömästi.

2002

Kesto: 1h 32min

Tekstitys:
suomi, ruotsi, norja, tanska
 

Ohjaaja: Nick Hurran


Näyttelijät: Alfred Molina, Brenda Blethyn, Naomi Watts, Lee Evans, Robert Pugh, Christopher Walken

R2

K-7

Suomijulkaisu

***********************************************************

D10

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 114 vrk 12 h 24 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 114 vrk 12 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.