Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Ninja Cheerleaders - DVD (Hyväkuntoinen DVD, muovikansissa painauman jälki sekä hieman kulumaa)

Komedia vuodelta 2008 ohjaus David Presley pääosissa Trishelle Cannatella ja Ginny Weirick.

April, Courtney ja Monica ovat kolme upeaa, kamppailulajeja treenannutta cheerleaderia, joilla on missio: mafia on kidnapannut heidän opettajansa, Hiroshin. Opettajansa pelastamisen ohessa neidot yrittävät kerätä rahaa voidakseen jatkaa opintojaan. 
Tytöt näkevät tilaisuutensa tulleen ja päättävät osallistua striptease-kilpailuun. Kilpailun voittoon on pitkä matka. Matkan varrella tytöt saavat sekä hymyillä että potkia edestään useita vastuksia, mukaan lukien uteliaita poliiseja sekä valmentajan, jonka ajattelutapa on melkoisen painostava?

Ninja cheerleaders sisältää: 

  • Kauniita tyttöjä cheerleader-asuissa. 
  • Kauniita tyttöjä, jotka osaavat 
    käsitellä samurai-miekkaa. 
  • Kauniita tyttöjä, jotka strippaavat 
    tienatakseen opiskelurahoja.

Näyttelijät
Trishelle Cannatella
Ginny Weirick
Maitland McConnell
George Takei
Michael Paré
Michael FitzGibbon
Larry Poindexter
Natasha Chang
Omar J Dorsey
Eric Stonestreet

Kesto
81 min

Teksti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

D37

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 76 vrk 19 h 38 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 76 vrk 19 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.