Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU

Nuija ja tosinuija - DVD

Komedia vuodelta 1994 ohjaus Peter Farrelly ja Bobby Farrelly pääosissa Jim Carrey ja Jeff Daniels.

Tämä on elokuva kahdesta taulapäästä joiden ÄO alittaa jopa heidän kengännumeronsa. Matkalla Aspeniin (Colorado) nämä kaksi kaverusta tekevät järjettömimpiä asioita mitä kuvitella saattaa. Esimerkiksi se juttu ketsuppipullolla... tai pieni undulaatti parka... tai kun toinen heistä päättää laittaa kielensä jäiseen pylvääseen tai kun... ei, se on aivan liian tyhmä juttu kerrottavaksi. Katso elokuva sen sijaan!

Ohjaus
Peter Farrelly
Bobby Farrelly

Näyttelijät
Jim Carrey
Jeff Daniels
Teri Gatt
Lauren Holly
Karen Duffy

Kesto
109 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D36

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 75 vrk 3 h 12 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 75 vrk 3 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.