Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Päin Pilveä  -  Soul Plane - DVD

Komedia vuodelta 2004

Miksi lentää kun voi leijailla pilvessä? Tom Arnold, Kevin Hart ja hip-hop-tähdet Method Man ja Snoop Dogg kohoavat korkeuksiin armottoman roisissa komediassa todellisesta täyden palvelun lentoyhtiöstä, jonka koneesta löytyy niin seksikkäät lentoemot, kasino kuin pirun kuuma ’kymppiklubikin’! Noustessaan neitsytmatkalleen LA:n uudesta teminaalistaan ’X’, tämä reissu vie lentomatkat aivan uusiin sfääreihin!

Ohjaus: Jessy Terrero

Pääosissa: Tom Arnold, Kevin Hart, Method Man, Snoop Dogg

Käsikirjoitus: Bo Zenga, Chuck Wilson

DVD sisältää myös:

Näyttelijöiden kommanttiraidan, koosteet: ”Boarding Pass: The Making of Soul Plane”, ”The Upgrade” ja ”Survivor Safety Video”, 11 poistettua kohtausta, epäonnistuneita otoksia, kuvagallerian, trailerin

Kesto:
88 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi ym.

R2

K-15

Suomijulkaisu

***********************************************************

D62

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 105 vrk 12 h 50 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 105 vrk 12 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.