Kuvaus

Angels & Demons
Cheaper by the Dozen 2-pack
Fearless (UUSI, R3)
The Killer
The Last Hero in China
Love Actually
Princess Diaries 2
Sex and the City
Trainspotting
Twilight
Big Daddy/Pursuit of Happiness/About a Boy

Ei suomitekstejä, toistuvat Fearlessia lukuunottamatta normaalisti suomalaislla (R2) soittimilla.

Duudsonit kausi 3

Heroes kausi 1 osa 1 (UUSI, muoveissa)
Teho-osasto kausi 1
Warriors: Napoleon

Suomitekstit.

Levyt ja kotelot pääosin hyvässä kunnossa. Jos joku tietty/tietyt levyistä kiinnostavat erityisesti, kysythän niiden kuntoa etukäteen. Postitusluokka 4.

Ostaja maksaa postikulut tai noutaa (HUOM! Jos haluat noutaa, kannattaa tarkistaa profiilistani, onko minulla esim. pidempi maastojakso menossa), pikaista noutoa halutessasi kysy etukäteen vaikka yksityisviestillä. Teen paljon maastotöitä, joten välillä myös postituksessa saattaa kestää.

Lähtökohtaisesti CDt, pelit ja DVDt kulkevat Helposti-kuoressa (yhteen Helposti-kuoreen mahtuu kaksi normaalikokoista DVDtä, CDtä tai peliä). Lehdet (max 500 g) 2-lk kirjeenä. Isot kirjat yms. yli 3 cm paksut tuotteet paketteina. Jos ostaja haluaa erityistoppauksia tms., hinta sen mukaan. Katso profiilistani peruspostikululuokat ja kysy, jos on jotain epäselvää.

Mikäli huudat useampia kohteita, yhdistelen postikuluja mielelläni. Kannattaa seurata erityisesti SmartPost-tarjouksia! Myös Matkahuollon paketti käy, miksei Ärräpakettikin tarvittaessa.

Kannattaa katsoa myös muut kohteeni, paljon elokuvia, pelejä, kirjoja, sarjakuvia, keräilytavaraa ja musiikkia myynnissä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 1 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 66 vrk 1 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.