Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Pekonia kanadalaisittain - Canadian Bacon - DVD

Komedia vuodelta 1995 ohjaus Michael Moore pääosissa John Candy ja Alan Alda.

Antaudu pronto, tai... me lähdemme Torontosta!. Oscar®-palkittu käsikirjoittaja/ohjaaja Michael Moore (Bowling for Columbine) tarjoilee ihastuttavan hullunkurisen (Sight and Sound) poliittisen lausunnon joka pursuaa hullunhauskaa huumoria! Legendaarisen John Candyn (viimeisessä elokuvaroolissaan), Rhea Perlmanin, Aöan Aldan, Kevin Pollakin, Rip Tornin ja Steven Wrightin tähdittämä Pekonia kanadalaisittain on hauska, hapokas satiiri (Variety) 
Suosiomittausten romahduslukemien ja nyrpeän aseteollisuuden kanssa kamppaileva Amerikan Presidentti (Alda) päättää ryhtyä kylmään sotaan ...Kanadaa vastaan! Median propagandatulvan aivopesemät amerikkalaiset eivät tuhlaa aikaa isänmaalisissa rovioissaan, jonne joutavat niin luistimet kuin vaahterasiirappikin. Kun kömpelö amerikkalais-sheriffi Boomer (Candy) ja tämän liipasinherkkä apulainen Honey (Perlman) päättävät ottaa ohjat omiin käsiinsä ja ryhtyä ennalta ehkäisevään lakkoon, löytävät he pian itsensä keskellä hulvatonta kansainvälistä kriisiä!

Käsikirjoitus
Michael Moore

Näyttelijät
John Candy
Alan Alda
Rhea Perlman
Kevin Pollak
Rip Torn
Kevin J O'Connor
Bill Nunn
GD Spradlin
James Belushi

Kesto: 1 h 31 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K3

  ***********************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D99) 24072019

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  19,90 €
  Sulkeutuu 94 vrk 5 h 5 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  19,90 € Sulkeutuu 94 vrk 5 h 5 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.