Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Please Give - DVD

Komedia vuodelta 2010 ohjaus Nicole Holofcener pääosissa Rebecca Hall ja Elizabeth Keener.

Kate ja Alex (Catherine Keener ja Oliver Platt) omistavat menestyksekkään Manhattanilaisen huonekalukaupan, 
jossa he myyvät kuolinpesistä hankkimiaan moderneja aarteita. He suunnittelevat laajentavansa huoneistoaan, missä he asuvat akneongelmasta kärsivän teinityttärensä Abbyn (Sarah Steele) kanssa, joten he ovat ostaneet viereisen huoneiston. Ainut ongelma on, että heidän on odotettava nykyisen asukkaan, 
viheliäisen, 91-vuotiaan Andran (Ann Guilbert), poismenoa ennen kuin remontti voi alkaa. Katen perheen tutustuessa Andraan ja tätä hoitaviin lastenlapsiin (Rebecca Hall ja Amanda Peet), 
katkeruus, epäusko, ystävyys ja myötätunto puuttuvat peliin terävällä huumorilla ja säälittävyydellä. PLEASE GIVE on käsikirjoittaja/ohjaaja Nicole Holofcenerin tarkkanäköinen ja kivuliaan hauska tarina modernin yhteiskunnan ristiriitaisuudesta, hyvistä aikeista ja ravisuttavista moraalikysymyksistä.

Näyttelijät
Rebecca Hall
Elizabeth Keener
Elise Ivy
Catherine Keener
Josh Pais
Sarah Steele
Ann Morgan Guilbert
Amanda Peet
Oliver Platt
Griffin Frazen

Kesto
86 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englani

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D40

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 114 vrk 17 h 56 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 114 vrk 17 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.