Kuvaus

Elokuva kertoo USA:sta, missä poliisipäällikkö valitaan virkaan vaaleilla ja kuka ehdokas lupaa kaupungin asukkaille parasta, voittaa vaalit.  Vastaavasti kun ilmenee vaikeuksia, seuraa poliisille tai poliisin johdolle potkuja. Tämä toimii tehokkaasti, mutta luo hyvää muheaa multaa kaikenmaailman poliittisille juonittelulle ja ketkuillulle, kuten elokuva esittää.  

Poliisi ei suinkaan vain suojele, estä rikoksia ja tutki niitä, vaan hän saattaa itse luoda vaikeuksia. Maassa on suurvaltion tapaan monta eri poliisi organisaatiota, kansainväliset ja isot asiat tutkii FBI ja usein sekaantuu maan huume-ongelmaan, mikä on iso riski teininuorille, myös DEA.  Usein elokuvissa on myös mukana kansainvälisiin ulkomaiden asioihin sekaantuva vaarallinen CIA. Hyvä jos asiat edes jotenkin selviää tai ne pannaan selviksi. Elokuvan pitäisi olla hauska, mutta itse pidän tätä aika surkeana huumori elokuvana ja heidän ns. sex ja homo-lesbo huumori on minun EU kansalaisen silmin mautonta. Pohjoismaalaisena katson  moista elämää karsaasti. Hyvä, että saa elää EU:ssa. 

DVD10AG702 Poliisi Opisto 2, suomenkielinen texti ja ulkolainen kansilehti. Käytetty        alue 2.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 €
Sulkeutuu 107 vrk 1 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 107 vrk 1 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.