Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Rahalla Ei Rakkautta Saa  - DVD

Alvin (Nick Cannon) on koulun nörtti, joka on päättänyt muuttua hikarista huippuhemmoksi, ujosta pojasta urooksi, nollasta naistenkaatajaksi. Alvin tarjoutuu korjaamaan söpön ja suositun Parisin (Christina Milian) auton, jos tämä suostuu esittämään hänen tyttöystäväänsä. Sopimuksen ansiosta Alvin pääsee piireihin, ja jopa hänen isänsä (Steve Harvey) on ylpeä naisten jahtaamasta pojastaan. Suosiolla on kuitenkin hintansa. Onko maine tärkeämpi kuin koulumenestys ja Paris? Alvinilla on tilaisuus saada kaikki haluamansa, eikä se maksa mitään.

2004

Ohjaus
Troy Beyer

Näyttelijät
Nick Cannon
Jordan Burg
Jackie Benoit
George Cedar
Gay Thomas Wilson
Al Thompson
Sam Sarpong
Nichole Mercedes Robinson
Melissa Schuman

Kesto:
97 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja
 

R2

K-11

Suomikannet

 

 

D13

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 75 vrk 7 h 30 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 75 vrk 7 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.