Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU

(Siisti DVD, muovikansissa hieman painauman jälkiä)

Ramona Ja Beezus  - Ramona and Beezus - DVD

Teinisensaatio Selena Gomez (Waverly Placen velhot, Hannah Montana) ja Joey King tähdittävät Beverly Clearin menestyskirjoihin perustuvaa
ihastuttavaa komediaa lapsuudesta ja nuoreksi kasvamisesta. Ramona (King) on vallaton pikkutyttö, jolla on melkoisen värikäs mielikuvitus. Hänen päivittäiset kujeensa pitävät koko perheen varpaillaan, mukaan lukien isosisko Beezuksen (Gomez), joka koittaa selviytyä ensimmäisestä vuodestaan lukiossa. Lapsuuden ylä- ja alamäkien myllerryksissä Ramona ja Beezus oppivat, että mikä tahansa on mahdollista jos vain uskoo itseensä ja luottaa toisiinsa.

2010

Näyttelijät
Gomez, Selena
Gorbett, John
King, Joey

Ohjaaja
Allen, Elizabeth

Kesto
103 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi ym

K-3

R2

Suomijulkaisu

***********************************************************

D35

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 73 vrk 16 h 7 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 73 vrk 16 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.