SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€ ja siihen saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Katso tarvittaessa lisätietojani: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€:lla, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisätyvät hintaan!

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: .
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] (Kuvien tuote)

Ratsuväen urhot - The Horse Soldiers - DVD

Western vuodelta 1959 ohjaus John Ford pääosissa John Wayne ja William Holden.

John Wayne ja William Holden tähdittävät verrattoman western-ohjaaja John Fordin tiukkaa lännenelokuvaa ?täynnä huumoria, romantiikkaa ja jännitystä? (The Hollywood Reporter)! John Lee Mahinin ja Martin Rackin käsikirjoittama tarina yhdestä historian uskaliaimmista ratsuväen uroteoista on voimakas, toiminnantäyteinen draama ja koskettava kunnianosoitus miehille jotka taistelivat ja kuolivat verisessä sodassa.
Pohjautuen sisällissodan tositapahtumiin, Ratsuväen urhot kertoo sykähdyttävän tarinan liittovaltion sotilasjoukosta, joka raivaa tiensä syvälle etelävaltioiden maaperälle tuhotakseen kapinallisten Newton Stationilla sijaitsevan tukikohdan. Joukkoa komentaa kovapintainen eversti Marlowe (Wayne) jonka vastakohtaa edustaa kompanjan lempeä sotilaslääkäri (Holden) ja sisukas etelän kaunotar (Constance Towers), jonka on seurattava liittovaltion ratsastajia sodan kenties kauhistuttavimmalla tehtävällä.

Käsikirjoitus
Harold Sinclair
John Lee Mahin

Näyttelijät
John Wayne
William Holden
Constance Towers
Judson Pratt
Hoot Gibson
Ken Curtis
Willis Bouchey
Bing Russell
OZ Whitehead

Kesto: 1 h 54 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K15

  ******************************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  H1) 01052020

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  14,90 €
  Sulkeutuu 27 vrk 2 h 28 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  14,90 € Sulkeutuu 27 vrk 2 h 28 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.