Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 

Relative Values - Mahdottomia Suhteita  - DVD

Komedia vuodelta 2000. Ohjaus Eric Styles


Nigel, Marshwoodin tavoitelluin aatelismies, saa seurapiirit suunniltaan. Brittiylimys on päättänyt mennä naimisiin Hollywood-tähtösen kanssa! Näyttelijätär Miranda Frayle ei kuitenkaan voi olla sopiva morsian, ei ainakaan Nigelin Felicity-äidin mielestä. Mokoma nousukashan on vulgaari amerikkalainen! Toinen vulgaari amerikkalainen on filmistara Don Lucas, Mirandan entinen mielitietty ja nykyinen mieliharmi. Lucaskaan ei halua nähdä Nigelin ja Mirandan kävelevän alttarille. Mutta sitten soppaan ilmestyy mojova pippuri lisämausteeksi: Felicityn assistentti Moxie ilmoittaa, että Miranda on itse asiassa hänen kauan kadoksissa ollut pikkusiskonsa! Paljastuksen myötä nerokas suunnitelma alkaa muhia. Kun pahaa aavistamaton Nigel sitten tuo kihlattunsa suvun kartanoon, kaikki merkit lupaavat ikimuistoista vierailua!
Hollywoodin dekadenssi loisto ja englantilaisen yläluokan jalostunut snobismi kohtaavat tässä häkellyttävässä komediassa! EDWARD ATTERTON (”Rautanaamio”) esittää Nigelia ja JULIA ANDREWS (”Prinsessapäiväkirjat”) pitää ylähuulen jäykkänä kitkerän Felicityn roolissa. JEANNE TRIPPLEHORN (”Firma”, ”Sliding Doors”) on omiaan valkokangaskaunotar Mirandan osassa ja komistus WILLIAM BALDWIN (”Virus”) on poikamaisen charmikas Don Lucas. Taitavat näyttelijät saavat nokkelan käsikirjoituksen svengaamaan vanhan maailman tyyliin!

Pääosissa:
William Baldwin, Jeanne Tripplehorn, Julie Andrews, Edward Atterton, Colin Firth, Stephen Fry

Kesto:
85 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi ym.

R2

K-3

Pohjoismainen julkaisu

***********************************************************

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 84 vrk 18 h 6 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 84 vrk 18 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.