Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Hyvin siisti DVD, muovikannen suojamuovi on hieman revennyt edestä joka näkyy kuvassa!)

Ruutia, räminää ja rakkautta - Our HospitalityDVD

Klassikko vuodelta 1923 ohjaus John G Blystone pääosissa Joe Roberts ja Ralph Bushman.

New Yorkissa asuva Willie McKay saa tietää, että hän omistaa (uskoakseen) suuren maatilan. Kun hän on aikeissa matkustaa tilalle, hänen tätinsä kertoo sukupolvien ajan jatkuneesta riidasta McKayn ja Canfieldin suvun välillä. Willie päättää kuitenkin lähteä matkalle.

Junassa hän tapaa kauniin tytön, johon hän ihastuu välittömästi. Tyttö kutsuu hänet illalliselle, ja koska Willie ei tiedä, että tytön perhe on vannonut tappavansa kaikki McKayt, hän odottaa vierailua innolla. Perheen pää päättää kuitenkin, ettei häntä saa tappaa sisällä, koska hän on heidän vieraansa. Perheen kaksi poikaa ottaa isänsä sanat kirjaimellisesti, ja he aikovat yrittää ampua Willien heti, kun tämä astuu ulos talosta. Willie sattuu kuulemaan veljesten välisen keskustelun ja päättää, että on yksinkertaisesti parasta pysyä sisätiloissa. Se ei tietenkään ole kovin helppoa...

Käsikirjoitus
Jean C Havez
Clyde Bruckman

Näyttelijät
Joe Roberts
Ralph Bushman
Craig Ward
Monte Collins
Joe Keaton
Kitty Bradbury
Natalie Talmadge
Buster Keaton Jr
Buster Keaton

Kesto
77 min

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D49

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 100 vrk 2 h 16 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 100 vrk 2 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.