Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Shall we dance? - Saanko luvan? - DVD

Komedia vuodelta 2004 ohjaus Peter Chelsom pääosissa Richard Gere ja Jennifer Lopez.

John Clarkilla on hyvä työ, hurmaava vaimo ja rakastava perhe, mutta kun hän kävelee päivittäin kaupungin poikki, hänestä tuntuu, että hänen elämästään puuttuu jotain. Aina töistä palatessaan hän näkee kauniin naisen, joka tuijottaa lasittunein silmin tanssisalin ikkunasta. Naisen katseesta lumoutunut John päättää nousta junasta ja ilmoittautua tanssitunnille, jotta pääsisi tapaamaan tämän naisen?

Käsikirjoitus
Masayuki Suo

Näyttelijät
Richard Gere
Jennifer Lopez
Susan Sarandon
Stanley Tucci
Bobby Cannavale
Mya
Nick Cannon
Anita Gillette
Lisa Ann Walter

Kesto
102 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Pohjoismainen julkaisu

Sallittu

***********************************************************

D40

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 14 h 44 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 113 vrk 14 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.