SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT (Siisti kokonaisuus!)

Simpsonit - Greatest Hits  - The Simpson's Classics : Greatest Hits - DVD

JOULURAUHA
Kaikkien aikojen ensimmäinen Simpsonit jakso. On parempi ottaa kuin antaa! Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa päivän Pukin pikku apulaisen avulla, antaen lahjoista parhaan – koko perheen kesken jaetun rakkauden. Loma-ajan klassikko!

IKÄVÄ REHTORI
Simpsoneiden 100. jakso. Mieti mitä toivot! Bartin koira juoksee hurjana ympäri Springfieldin ala-astetta ja aikaansaa rehtori Skinnerin erottamisen. Kun sijainen Ned Flanders yrittää ottaa ”hyvän kaverin” osan rehtorina, Bart asettuukin Skinnerin puolelle auttaakseen tätä saamaan työnsä takaisin. Oudon opettavainen tarina rasvatusta skottilaisesta, kielletystä ystävyydestä ja rukouksen kummallisesta vaikutuksesta.

HOMER JA ROSKAKUSKIT
Simpsoneiden 200. jakso. Kun Homer päättää asua mieluummin jätteiden keskellä, kuin olla koppavien roskakuskien pompoteltavana, tulee Springfieldistä Amerikan roskakolo. HEKUMOI rakkauden päivän sumean lämpimässä hyväilyssä. KIRMAA jäteveden eltaantuneessa tuoksussa!! MITTAILE Vaippavuoren haisevia korkeuksia!!! (Kosteuspyyhe täytyy ostaa erikseen.)

IHME
Kaikkien aikojen katsotuin Simpsonit jakso! Jos Bart ei läpäise historian tenttiä, tulee hänestä historiaa! Nyt vaaditaan kaikki apu mitä saatavilla on. Kolaroiko Otto koulubussin – tarkoituksella? Onko Jumalan kanssa viime hetkellä tehty sopimus laillisesti sitova? Onko Bart oikeasti pakotettu...opiskelemaan!?! Tämä epätoivon värittämä tarina petoksesta ja punakynästä antaa jännittävän vastauksen.

LISAN ENSIMMÄINEN SANA
Maggie puhuu ensimmäistä kertaa! Mitä aikaisemmin lapset alkavat puhua, sitä aikaisemmin he myös alkavat soittaa suutaan! Takautuma paljastaa Simpsoneiden varhaiset epätoivoiset taistelut. Ensimmäiset kaksi vuottaan Bart elää autuudessa, mutta Lisa-vauvan synnyttyä ja viedessä kaiken huomion, Bart alkaa tasoittaa tilannetta. Vauhdikasta menoa ja taaperrusta sisältävä tarina mustasukkaisuudesta, kesytetyistä pahan tuulen puuskista ja rakkauden osoituksista.

Jaksoissa vierailevina tähtinä Elizabeth Taylor, Maria Wallace, Steve Martin ja U2

Kesto:
110 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-7

Suomijulkaisu

***********************************************************

D64

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 99 vrk 9 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 99 vrk 9 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.