SIISTIT LEFFAT
Facebookista uusimmat myynti-ilmoitukseni: www.facebook.com/siistitleffat
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi, ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni. HUOM! EI ENÄÄ NOUTOJA. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! (Postitukset edullisimman Postin lähetystavan mukaan.)
*********************************************
TUOTETIEDOT:

Soul Kitchen - DVD

Komedia vuodelta 2009 ohjaus Fatih Akin pääosissa Adam Bousdoukos ja Moritz Bleibtreu.

Hyväntuulinen romanttinen komedia Soul Kitchen kertoo Zinosista, nuoresta ravintolanpitäjästä, jonka rakkauselämä ja työpaikka ovat yhtä lailla rempallaan. Ihana tyttöystävä Nadine muuttaa työn perässä Shanghaihin ja Zinos joutuu kärvistelemään kaukosuhteessa pelkkien Skype-puheluiden varassa. Zinosin omistama kuppila Soul Kitchen on jo parhaat päivänsä nähnyt. Nuhruinen paikka kaipaa täysremonttia, ja Zinos on valmis myymään koko roskan ja häipymään Kauko-Itään Nadinensa perässä.

Elämä on kuitenkin täynnä yllätyksiä, ja pian Soul Kitchenin rähjäisten seinien sisällä alkaa tapahtua. Zinos löytää ravintolaan uudeksi kokiksi tulisieluisen Shaynin, joka harrastaa veitsenheittoa ja vaihtaa ruokalistan makkarapannut parempiin pöperöihin. Tihutöihin taipuvainen velipoika Illias pääsee vankilasta ja ilmestyy ravintolaan vaatimaan Zinosilta työpaikkaa. Uusi ura urkeneekin Soul Kitchenin in-house-DJ:nä, joka täyttää tanssilattian asiaankuuluvilla funk-soundeilla. Ja viimeistään kun sana Shaynin jälkiruuissaan käyttämistä salaisista ?mausteista? kiirii, Soul Kitchen on kirjaimellisesti kaupungin kuumin menomesta.

Kun ravintola lähtee uuteen nousuun, Zinosilla on uusia ongelmia: mitä tehdä Shanghaissa majailevan tyttöystävän suhteen, ja miten vastata lipevän liikemiehen Thomas Neumannin esittämiin varsin avokätisiin ostotarjouksiin.

Näyttelijät
Adam Bousdoukos
Moritz Bleibtreu
Birol Ünel
Anna Bederke
Pheline Roggan
Lukas Gregorowicz
Dorka Gryllus
Wotan Wilke Möhring
Demir Gökgöl
Monica Bleibtreu

Kesto
100 min

Teksti
Suomi
Ruotsi
Norja

Ääni
Saksa

R2

Suomijulkaisu

K13

***********************************************************

D55

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 65 vrk 18 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 65 vrk 18 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.