Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Falando De Sexo - Speaking of Sex - DVD (Portugaliankieliset kannet, mutta tekstitys myös Suomeksi!)

Komedia vuodelta 2001 ohjaus John McNaughton pääosissa James Spader ja Melora Walters.

Melinda (Melora Walters) ja Dan (Jay Mohr) ovat pariskunta, jotka yrittävät ratkoa heidän välillään olevia henkisiä ja seksuaalisia ongelmia.
He päätyvät etsimään apua avioliittoneuvojalta (Lara Flynn Boyle), joka sattuu itse olemaan kolme kertaa eronnut ja joka päättää, että Melindan pitäisi tavata masennukseen erikoistuneen asiantuntijan Dr. Roger Klinkin (James Spader).
Kun Melinda ja Klink muhinoivat hississä, kaksi lakimiestä Ezri Stovall (Bill Murray) ja Connie Barker (Catherine O'Hara) huomaavat tilaisuutensa tulleen...

Käsikirjoitus
Gary Tieche

Näyttelijät
James Spader
Melora Walters
Jay Mohr
Nathaniel Arcand
Lara Flynn Boyle
Nick Offerman

Kesto: 96 min

Tekstitys: Suomi, Portugalia, norja

R2

Portugalian tai Espanjan kieliset kannet

***********************************************************

D39

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 9 h 16 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 93 vrk 9 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.