Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Spot - DVD

Perhe-elokuva vuodelta 2001 ohjaus John Whitesell pääosissa David Arquette ja Michael Clarke Duncan.

Omalaatuinen postimies Gordon Smith on selvinnyt elämänsä aikana hurtasta jos toisesta. Mutta Gordonin suostuessa kaitsemaan Jamesiä, kauniin Stephanie-naapurin pientä poikaa, postimiehen koirankäsittelytaidot joutuvat totiseen testiin! Kun konnia vastaan taisteleva superkoira ystävystyy Jamesin kanssa, postimies löytää itsensä puusta, mafian pahat hemmot saavat kyytiä ja hurraa-huudot raikuvat sankarikoiralle! Luvassa koiramaisen hyviä hetkiä kaikille kunnon perhe-elokuvista pitäville!

Extrat: Hassut koiratemput - kilpailun voittajat  Ohjaaja John Whitesellin elokuvan pituinen kommenttiraita ?Vitamin C:n musiikkivideo As Long As Youre Loving Me Interaktiiviset valikot  Kohtauksen haku Traileri

Kesto
94 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K7

***********************************************************

D63

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 112 vrk 6 h 41 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 112 vrk 6 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.