SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************

Supernova - DVD

Seikkailu vuodelta 2005 ohjaus John Harrison pääosissa Luke Perry ja Tia Carrere.

Tohtori Shepard (Peter Fonda) on maailmankuulu astrofyysikko, alansa arvostetuin auktoriteetti, jonka sana on aina luotettava. Viimeisissä tutkimuksissaan Shepard kuitenkin väittää jotain aivan uskomatonta ja äärimmäisen pelottavaa. Hänen mukaansa aurinkomme saavuttaa supernovavaiheen muutaman päivän kuluttua - tähden elämänkaaren viimeisen vaiheen, jossa aurinko räjähtää kylväen laajalti tuhoa ympärilleen avaruudessa. Auringon räjähtäminen sinkoaisi valtavia kappaleita maan ilmakehään, jotka aiheuttaisivat suurien meteoriittien tavoin suunnatonta tuhoa... Tiedon levittäminen saa aikaan globaalin paniikin ja epätoivoiset toimet ihmiskunnan pelastamiseksi, ainakin osittain. Aurinko on tulossa loppuun kuten aikakin. Käsillä on päivä, jolloin maapallo syttyy tuleen.

Käsikirjoitus
Steven H Berman
Don Keith Opper

Näyttelijät
Luke Perry
Tia Carrere
Peter Fonda
Clemency Burton Hill
Emma Samms
Jessica Brooks
Eliza Bennett
Marcus Jean Pirae
Philip Lenkowsky
Ronald Pickup

Kesto
160 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.78:1 (anamorfinen)

R2

Suomijulkaisu

K18

***********************************************************

D32

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 40 vrk 19 h 10 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 40 vrk 19 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.