Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************

Swingers - DVD

Arkuudestaan huolimatta Diana päättää miehensä Julianin kanssa harrastaa seksileikkejä toisen pariskunnan kanssa. He julkaisevat netissä ilmoituksen, johon kokeneet Alex ja Timo vastaavat. Dianaa jännittää. Kun hän tapaa itsevarman ja mielettömän seksikkään Alexin, hänen epävarmuutensa vain kasvaa. Kun ilta koittaa ja seksileikit alkavat, Timon tarkoitusperät tarkentuvat ja Diana huomaa itsessään yllättävää voimaa. Käy ilmi, ettei Swingersissä olekaan kyse vain seksistä.

1996

Ohjaus
Doug Liman

Näyttelijät
Jon Favreau
Vince Vaughn
Ron Livingston
Patrick Van Horn
Alex Desert
Heather Graham
Deena Martin
Katherine Kendall
Brooke Langton

Kesto
92 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-11

R2

Pohjoismainen julkaisu

 

***********************************************************

 

D28

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 106 vrk 16 h 14 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 106 vrk 16 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.