Kuvaus

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin minun on valitettavasti annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Enemmän lisätietojani esim. noudoista löytyy sopimusehdoista jotka ovat tuossa oikealla. P.S. Tiedän, että nämä tiedot tässä ennen kohteen tietoja harmittaa monia, kun niitä on näin paljon, mutta kun uusia Huutonetin käyttäjiä tulee joka päivä, niin siksi nämä tiedot ovat heti alussa, niin ehkä säästyy kysymyksiltä minulta ostamisesta ja ainahan näiden yli voi hypätä tuotetietoihin tai vaikka suoraan kohtaan Osta.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa, ja se siis lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Kannattaa, siis katsoa, jos valikoimastani samalla löytyisi ostettavaksi vaikkapa toinen mieleinen tuote joka mahtuisi samaan kirjekuoreen, niin saisi molemmat yksillä 2€ postikuluilla kotiin. Huom! Mikäli kertaostos minulta ylittää 40€, niin postikuluja ei ostajan tarvise maksaa Manner-Suomeen erikseen, eli ns. ollenkaan, jos toimitus on postitse. Ahvenanmaalle postituskulut tapauskohtaisesti. Noutaessa yli 40€ ostoksista saa alennusta 2-6€ riippuen siitä mitä postitus olisi maksanut.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA:
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Taking Woodstock - DVD

Komedia vuodelta 2009 ohjaus Ang Lee pääosissa Liev Schreiber ja Emile Hirsch.

Elliot Tiberin ura sisustussuunnittelijana lopahtaa, ja niinpä mies palaa takaisin maaseudulle New Yorkin osavaltioon johtamaan vanhempiensa omistamaa motellia. Kun Elliot kuulee, että naapurikaupungissa ollaan järjestämässä suurta konserttia, hän ottaa järjestäjiin yhteyttä saadakseen talousvaikeuksissa kamppailevalle motellille lisää asiakkaita.

Käsikirjoitus
James Schamus
Elliot Tiber

Näyttelijät
Liev Schreiber
Emile Hirsch
Jeffrey Dean Morgan
Paul Dano
Eugene Levy
Kelli Garner
Michael Zegen
Imelda Staunton
Dan Fogler
Kevin Sussman

Käsikirjoitus
James Schamus
Elliot Tiber

Näyttelijät
Liev Schreiber
Emile Hirsch
Jeffrey Dean Morgan
Paul Dano
Eugene Levy
Kelli Garner
Michael Zegen
Imelda Staunton
Dan Fogler
Kevin Sussman

Kesto
1 h 55 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

K13

R2

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D89 (201118)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 83 vrk 20 h 33 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 83 vrk 20 h 33 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.