Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Tenacious D - Maailman Paras Rokkibändi - DVD

Komedia vuodelta 2006 ohjaus Liam Lynch pääosissa Jack Black ja Kyle Gass.

Koe Tenacious D:n, maailman parhaan - ja hulluimman - rokkibändin synty -elokuvassa, jonka kohtalo on tulla hillittömimmäksi musiikkieepokseksi sitten elokuvan Hei me rokataan (Pete Hammond, Maxim). Usean A-listan elokuva- ja rocktäden cameoroolin siivittämä naururaina saa sinut rukoilemaan encorea!Eräänä kohtalokkaana päivänä, JB (Jack Black) ja KG (Kyle Gass) tapaavat Venice Beachilla ja tajuavat , että heidät on luotu tekemään historiaa yhdistämällä musiikilliset neroutensa. Kun tähteys kuitenkin antaa odottaa itseään, duo päättää etsiä käsiinsä aivan erityisen kitaraplektran, jonka uskotaan omaavan maagisia voimia, jotka tekevät kenestä kellariränkyttäjästä tahansa rocklegendan.
Tämä eeppinen etsintä törmäillee niin lainvalvojiin, sisarkuntakaunottariin kuin hirviöihinkin saaden sinut nauramaan kunnes sattuu ja sitten naurat vielä lisää..

Ohjaus
Liam Lynch

Käsikirjoitus
Jack Black
Kyle Gass

Näyttelijät
Jack Black
Kyle Gass
Jason Reed
Tim Robbins
Ben Stiller
Colin Hanks
David Krumholtz
Jason Segel
Melissa Anne Davenport
Lara Everly

Kesto
90 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ym.

R2

K-11

Suomijulkaisu

***********************************************************

 

D61

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 79 vrk 11 h 27 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 79 vrk 11 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.