Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU

The Aristocrats - DVD

Komedia vuodelta 2005 ohjaus Paul Provenza pääosissa Chris Albrecht ja Jason Alexander.

Kuvittele 100 mailman hauskinta koomikkoa ? Robin Williams, Whoopi Goldberg, Chris Rock, Eddie Izzard, Billy Connolly, Jason Alexander, Andy Dick, Sarah Silberman, Paul Reiser 
ja 91 muuta?

Kuvittele heidät kertomassa ja analysoimassa maailman härskeintä vitsiä, niin rankkaa ja rivoa, ettei yksikään koomikko ole ennen uskaltanut kertoa sitä julkisesti. Kuvittele tämä koottuna elokuvaksi. Kuvittele, ettei tämä elokuva edes sisällä alastomuutta tai väkivaltaa. Voit myös kuvitella, että tämä elokuva tulee olemaan härskein koskaan näkemäsi. Voitko kuvitella?

Hyvä...sitten voit kuvitella mitä Hollywood Reporter kutsuu "mahdollisesti hauskimmaksi ikinä näkemäksesi elokuvaksi".

The Aristocrats - aivan järjettömän hauska, ronski elokuva, joka varmasti saa sinut kaksinkerroin naurusta!

Näyttelijät
Chris Albrecht
Jason Alexander
Hank Azaria
Steven Banks
Shelley Berman
Lewis Black
David Brenner
Mario Cantone
Drew Carey

Kesto
85 min

Teksti
Tanska
Suomi
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K18

***********************************************************

D61

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 71 vrk 10 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 71 vrk 10 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.